Категории
Производител : SPARMAX
Код на продукта : 103000
Наличност : В наличност
149,00лв.

SPARMAX АЕРОГРАФ СПАРМАКС DH-103

Аерографите са компактни инструменти, предназначени за нанасяне на бои чрез впръскване. Могат да се използват върху всякакви повърхности и намират широко приложение при  автотунинг, моделизъм, декорация на нокти, временни татуировки, изкуствен тен, текстилни рисунки и щампи, украса на торти, ретуширане на снимки и други.

Аерографът "DH-103" на "Sparmax" е с двойно действие, позволяващо както контролиране на подаваната боя, така и на въздушната струя. Има гравитационно казанче с капаче, с вместимост 7 мл., за  вътрешно смесване на боята. Моделът е снабден е с 0,3 мм. дюза,  винт за контролиране на количеството на подаваната боя и вход за въздух с резба 1/8. Лесен е за поддържане и почистване, като за целта трябва да се използва "Airbrush Cleaner" на "Createx", тъй като чистенето със спирт, одеколон, парфюм или алкохол може да увреди гумените му уплътнения. В случай че боята в аерографа е много засъхнала, той трябва да бъде накиснат в специалния възстановител за аерографи "Airbrush Restorer".

С цел осигуряване на по-добър контрол върху подаваното налягане, двойно действащият аерограф DH- 103 може да се свърже към компресор.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :



Етикети : АЕРОГРАФИЯ, SPARMAX, АЕРОГРАФ, СПАРМАКС, DH-103, SPARMAX АЕРОГРАФ СПАРМАКС DH-103 Sparmax 149.00лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище