Категории
Производител : PERSONAL IMPRESSIONS
Код на продукта : 409650
Наличност : Неналично
13,99лв.

ИНСТРУМЕНТ ЗА РАЗНАСЯНЕ НА МАСТИЛА И DISTRESS ЕФЕКТ

Инструментът за разнасяне на мастила на "Ranger" е предназначен за работа с различни мастила на водна основа.

Инструментите за работа с мастило на "Ranger" са с кръгли и плътни 3,2 см. филцови тампони, снабдени с тънък лепкав слой за лесно прикрепяне към дървена основа с удобна за хващане дръжка. Идеални са за осигуряване на плавни преходи между цветовете, за създаване на фонове, омастиляване на печати и работа с шаблони. Могат да се използват както с дистрес мастила, така и с други мастила на водна основа и бои.

Комплектът с аксесоари за нанасяне на дистрес и водни мастила съдържа 2 инструмента за фиксиране на тампони и 4 броя апликатори от филц. В случай на замърсяване апликаторите могат да се перат, а при необходимост - да бъдат заменени с резервни филцови тампони за мастило.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ЧЕТКИ, ИНСТРУМЕНТ, ЗА, РАЗНАСЯНЕ, НА, МАСТИЛА, DISTRESS, ЕФЕКТ, ИНСТРУМЕНТ ЗА РАЗНАСЯНЕ НА МАСТИЛА И DISTRESS ЕФЕКТ PERSONAL, IMPRESSIONS, PERSONAL IMPRESSIONS 13.99лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище