Категории
Производител : АРТ СЪРВИЗ
Код на продукта : 355001
Наличност : В наличност
1,50лв.

ARTS ФАЗЕР 35/50

Фазерът за рисуване се използва за подложка при рисуване на картини и икони с маслени, темперни и акрилни бои.

Фазерът е натурален продукт, получен под въздействие на механично триене и технологична пара от трески на различни видове дървесина. Към развлакнената по този начин дървесина се добавят свързващи компоненти, след което, чрез допълнително горещо пресоване, получената маса се превръща в твърда плоча от дървесни влакна, известна като фазер. Специалната обработка на фазера позволява идеално гладка и без каквито и да било драскотини повърхност и, както всяка дървесна основа, е подходяща за рисуване с различни бои, като, с цел да се намали попивателната способност на фазера, да се предотврати чупливостта на картината и да се създаде чиста и светла основа за изпъкване на цветовете, той трябва да се обработи предварително чрез грундиране. Освен като основа за рисуване, фазерът може да се използва и като подложка, върху която да се постави платно или хартия за рисуване, като по този начин осигури равна и гладка работна площ.

Размерите на негрундираната дървената фазерна подложка за рисуване са 50 х 35 см.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ПОДЛОЖКИ, ARTS, ФАЗЕР, 35/50, ARTS ФАЗЕР 35/50 АРТ, СЪРВИЗ, АРТ СЪРВИЗ 1.50лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище