Категории
Производител : ARTS
Код на продукта : 152003
Наличност : В наличност
8,60лв.

ARTS ГРУНДИРАНИ ДЪСКИ 15 Х 20 /АРКА/

Грундираните дъски са специално обработени дъски, подходящи за рисуване на картини и икони с яйчна темпера, маслени и темперни бои.

Дървените дъски за рисуване са от изработени от идеално гладка и без каквито и да било драскотини повърхност от чам и липа. Имат висока плътност, поради което не се огъват и са устойчиви на влага и температурни колебания. Използвания за обработката им грунд не само намалява попивателната способност на дъските и предотвратява чупливостта на рисунъка, но и създава бяла и чиста основа, върху която нанесените цветове остават прозрачни и свежи.

За да се запазят чисти и непроменливи боите върху изобразена на грундираната дъска икона, след завършването на рисунъка нейната повърхност трябва да се лакира с подходящ за целта защитен слой безцветен лак.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ПОВЪРХНОСТИ, ОСНОВИ, ПОВЪРХНОСТИ И ОСНОВИ, ARTS, ГРУНДИРАНИ, ДЪСКИ, /АРКА/, ARTS ГРУНДИРАНИ ДЪСКИ 15 Х 20 /АРКА/ ARTS 8.60лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище