Категории
Производител : RANGER
Код на продукта : 178990
Наличност : Неналично
5,70лв.

RANGER PERFECT PEARLS ПЕРФЕКТНИ ПЕРЛИ - FOREVER BLUE

Перфектните перли на Rander са фино стрит перлен прах, които се използва за нанасяне върху различни арт, крафт и скрапбук проекти.

Ефектните пигменти могат се използват за смесване с вода и медиуми на акрилна основа, както и за придаване на седефен ефект върху фонове или за оцветяване на печати. За да създаде фон, фината перлена пудра се нанася със суха плътна четка върху картон, предварително напоен със сух безцветен тампон-лепило. Когато се използва за оцветяване на надписи на печати, печатите трябва да се напоят с тампон-лепило за ембосинг, а перления прах да се положи върху станалата лепкава при отпечатването повърхност. Когато с перлените пигменти трябва да се покрият по-големи участъци, те могат да се смесват с вода. Ако се цели постигане на нежни седефени отблясъци при ембосинг, перленият прах може да се размеси с ембосинг пудрата, а за постигане на сияен резултат при завършването на декупажен проект, перфектните перли може да се добавят към използваните лакове и медиуми на водна основа.

Цветовият спектър на перфектните перли на Тим Холц включва 32 нюанса.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ЕМБОСИНГ, PERFECT, PEARLS, ПЕРФЕКТНИ, ПЕРЛИ, FOREVER, BLUE, PERFECT PEARLS ПЕРФЕКТНИ ПЕРЛИ - FOREVER BLUE PERSONAL, IMPRESSIONS, PERSONAL IMPRESSIONS 5.70лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище