Категории
Производител : DAILY ART
Код на продукта : 038360
Наличност : В наличност
5,90лв.

DAILY ART ХАМЕЛЕОНОВА ПАТИНА 25 МЛ - ВИОЛЕТ

Хамелеоновата патина, произведена от латвийската фирма Daily Art, се използва за създаване на ефект на декоративно състаряване върху неравни, релефни повърхности.

Хамелеоновата патина на "Дейли Арт" е на восъчна основа, но създадена по нова, уникална технология, благодарение на което може да се смесва и разтваря във вода, подобно на акрилните пасти. Предназначена е за подчертаване на получени при напукване с кракле декоративни пукнатини и създаване на преливащи се светлосенки върху различни изпъкнали повърхности. Необходимото за работа количество се взема от бурканчето с помощта на чисти нож или шпакла, след което са нанася върху декорирания обект с четка, пръст или памучно парцалче. С цел недопускане на промяна на свойствата на патината вследствие на замърсяване, в бурканчето за съхранение не трябва да се бърка с пръсти, парцалчета или мокри четки.

Хамелеоновата водоразтворима патина на "Дейли Арт" се предлага в 5 нюанса с ефектни преливащи се отблясъци, всеки един от които е в прозрачно бурканче с вместимост 25 мл. Тя трябва да се съхранява в плътно затворени съдове и да се пази от измръзване.

 

 Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ПАТИНИ, МЕТАЛИЦИ, ПАТИНИ И МЕТАЛИЦИ, DAILY, ART, ХАМЕЛЕОНОВА, ПАТИНА, МЛ, ВИОЛЕТ, DAILY ART ХАМЕЛЕОНОВА ПАТИНА 25 МЛ - ВИОЛЕТ DAILY, ART, DAILY ART 5.90лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище