Категории
Производител : CARAN D'ACHE
Код на продукта : 740348
Наличност : В наличност
220,00лв.

CARAN D'ACHE МАСЛЕНИ ПАСТЕЛИ NEOPASTEL КОПЛЕКТ 48 ЦВЯТА

Комплект цветни пастели от серията "Neopastel" на "Caran d`Ache" - компания, лидер в производството на висококачествени художествени материали, с чиято помощ рисунките добиват невероятна дълбочина и реалистичност.

Пастелите "Neopastel" са меки маслени пастели с високо концентрирани и наситени пигменти. Нанасят се изключително леко, имат отлично покритие и неизбледняващи, водоустойчиви цветове. Могат да се разтварят в терпентин и да се използват заедно с маслени бои. Освен с бои, могат да се комбинират с маслени и с акварелни пастели или цветни моливи на "Карандаш" с близки нюанси, което би довело до плавно преминаване и преливане на цветове и светлосенки, с цел постигане на по-контрастни, ярки и живи 3D картини.

Комплектът с пастели "Неопастел" е от 48 цвята, съхранявани в красива и практична метална кутия. Всеки един от пастелите успешно би могъл да се комбинира, както с други пастели, така и с цветни моливи на "Карандаш" с близки нюанси от същата гама, което би довело до плавно преминаване и преливане на цветове и светлосенки, с цел постигане на по-контрастни, ярки и живи 3D картини.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ПАСТЕЛИ, КОМПЛЕКТИ, ПАСТЕЛИ КОМПЛЕКТИ, КАРАНДАШ, МАСЛЕНИ, ПАСТЕЛИ, NEOPASTEL, КОПЛЕКТ, ЦВ, КАРАНДАШ МАСЛЕНИ ПАСТЕЛИ NEOPASTEL КОПЛЕКТ 48 ЦВ CARAN, ACHE, CARAN D` ACHE 166.90лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище