Категории
Производител : WINSOR & NEWTON
Код на продукта : 414115
Наличност : В наличност
5,50лв. 7,90лв.

W & N МАСЛЕНА БОЯ 37 МЛ. - КАДМИЕВА ЖЪЛТА ТЪМНА ИМИТАЦИЯ

Висококачествени маслени бои от Winsor & Newton, са с широк цветови диапазон от 47 цвята, предназначени за учащи, любители и професионални художници.

Маслените бои  Winton на W & N съдържат високо концентрирани и качествени пигменти, като, с цел по-достъпна за художниците цена, някои от по-скъпите метални багрилни пигменти са заменени с алтернативни, висококачествени и органични пигменти. В състава на боите са включени кобалтови и кадмиеви цветове с отлично качество. Единичните пигменти, които са използвани за направата на боите са 31, като всеки един цвят в цветовата палитра е разработен индивидуално, така че не само да осигури ярък и чист тон, даващ възможност за безброй цветови комбинации, но и да гарантира трайно запазване и устойчивост на получения нюанс. Всеки един от цветовете е с много добра покривност и различно варираща степен на блясък.

Маслените бои Уинтон се предлагат в туби от по 37 и 200 мл. и включват както класически, традиционни цветове, така и нови нюанси. Боята кадмиева жълта тъмна е с топъл, непрозрачен и устойчив жълт цвят с оранжеви оттенъци. Важно е да се знае, че въпреки високата устойчивост на цветовете, те могат да променят своите нюанси и да пожълтеят, ако се оставят да съхнат на много влажно или постоянно тъмно място.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : МАСЛЕНИ, БОИ, МАСЛЕНИ БОИ, МАСЛЕНА, БОЯ, МЛ., КАДМИЕВА, ЖЪЛТА, ТЪМНА, ИМИТ., W & N МАСЛЕНА БОЯ 37 МЛ. - КАДМИЕВА ЖЪЛТА ТЪМНА ИМИТ. Winsor, Newton, Winsor & Newton 7.90лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище