Категории
Производител : DAILY ART
Код на продукта : 124071
Наличност : Налично
7,60лв.

DAILY ART АКРИЛЕН ТРАНСФЕРЕН МЕДИУМ 120 МЛ.

Трансферният медиум на Daily art е предназначен за пренасяне на плътни и негъвкави изображения в подходящ вид за работа с декупажна техника.

Трансферният медиум на "Дейли Арт" е на водна основа. Нанася се на няколко слоя върху отпечатано с лазерен принтер върху негланцирана хартия изображение. Всеки един от слоевете на медиума трябва да е напълно изсъхнал преди полагането на следващия, като съхненето на един пласт от лака отнема около 20 минути. След полагането на последния трансферен пласт се изчаква 2 часа и картинката се потапя в топла вода за 5 минути, след което с пръст се изтърква опаковата й страна. Процедурата с потапянето с вода и изтъркването се повтаря докато цялата хартиена основа на изображението не се изтрие, оставяйки само щрихите на отпечатаната върху прозрачния трансферен лак картина. Така подготвената картина може да се използва като декупажна хартия и да се залепи с декупажно лепило към различни повърхности.

Трансферният медиум за декупаж на "Дейли Арт" се предлага в разфасовки от по 60 и 120 мл. Не е подходящ за трансфериране на оригинални снимки, разпечатки на гланцирана фотохартия и мастилено-струйни изображения.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ЛАКОВЕ, РАЗРЕДИТЕЛИ, ДОБАВКИ, ЛАКОВЕ, РАЗРЕДИТЕЛИ И ДОБАВКИ, DAILY, ART, АКРИЛЕН, ТРАНСФЕРЕН, МЕДИУМ, 120, МЛ, DAILY ART АКРИЛЕН ТРАНСФЕРЕН МЕДИУМ 120 МЛ DAILY, ART, DAILY ART 7.60лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище