Категории
Производител : SIZZIX
Код на продукта : 658477
Наличност : Неналично
22,24лв. 27,80лв.

SIZZIX ЩАНЦИ ЗА ИЗРЯЗВАНЕ И ПАПКА ЗА РЕЛЕФ-SWEET SHOPPE SET

Щанците за изрязване и папките за релеф са подходящи за декориране на всякакви арт, крафт и скрапбук проекти, като направа на албуми, картички, кутийки, пликове, колажи, апликации, фоторамки и други.

Щанците за изрязване са метални шаблони, режещи хартия и картон, съвместими с повечето машините за изрязване и релеф, като, при поставянето си в тях, трябва да бъдат оформени като "сандвич" и заедно с избраната за изрязване повърхност да бъдат сложени между специални подложки за рязане. Упражнявания при преминаването през машинните преси натиск  изрязва фини и детайлни очертания по линиите на матриците.

Ембосинг папките са с прозрачни пластмасови повърхности, едната от които с вдлъбнати, а другата с изпъкнали очертания. За да се получи релеф, в тях трябва да се постави лист, а самите папки да се сложат в машини за релеф или комбинирани машини за изрязване и релеф. Плътния натиск, упражняван от пресите, помага на папките за релеф да огънат хартията, придавайки й ефектни 3D отпечатъци.

Комплекът с щанци за изрязване и папки за релеф на "Sizzix" съдържа 5 щанци за изрязване и 2 папки за релеф с приблизителни размери: папки - 16,5 х 11,4 x 0,32 см. и щанци - 12,7 х 3,49 - 2,22 х 2,54 см. 

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ЕМБОСИНГ, SIZZIX, ШАБЛОН, ЗА, ЕМБОСИНГ, ЧАСТИ, КОЛИЧКА, ЗА, СЛАДОЛЕД, SIZZIX ШАБЛОН ЗА ЕМБОСИНГ 2 + 8 ЧАСТИ - КОЛИЧКА ЗА СЛАДОЛЕД sizzix 27.80лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище