Категории
Производител : JOY CRAFTS
Код на продукта : 620091
Наличност : В наличност
7,90лв.

JOY CRAFTS ШАБЛОН ЗА ЕМБОСИНГ - 6001/0091

Шаблоните за ембосинг са предназначени за създаване на ефектни изпъкнали релефни изображения върху различни повърхности - картон, хартия, пергамент, дърво, стъкло, глина и други.

Шаблоните за сух ембос на "Joy!Crafts" са с различни фигури и мотиви, използвани за ръчно придаване на 3D ефекти. Когато се използват за придаване на релеф върху картон или пергамент, те се очертават със специални инструменти за сух ембос (стилуси или инструменти за пергамано), а когато с тях се работи върху по-твърди повърхности, като дърво или глина, ембосинг ефект се постига чрез запълване на изображенията със структурни пасти. За да се предотврати разместването им по време на работа, шаблоните за ембосинг могат да бъдат фиксирани със специално тиксо за шаблони.    

Освен за придаване на релеф, твърдите шаблони за ембосинг на "Joy!Crafts" могат да се използват и за изрязване на декоративни фигури. За целта изображенията се очертават предварително с молив, след което се изрязват с ножичка или скалпел.

Шаблонът за ембосинг с изображение на царевица на "Joy!Crafts" е подходящ за декориране на всякакви арт, крафт и скрапбук проекти, като направа на албуми, картички, кутийки, покани, пликове, колажи, апликации, фоторамки и други.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : ЕМБОСИНГ, JOY, CRAFTS, ШАБЛОН, ЗА, ЕМБОСИНГ, JOY CRAFTS ШАБЛОН ЗА ЕМБОСИНГ ARTS 7.90лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище