Категории
Производител : PAASCHE
Код на продукта : 000143
Наличност : Неналично
216,00лв.

PAASCHE АЕРОГРАФ MIL-SET

 

Аерографите са компактни уреди, предназначени за равномерно нанасяне на бои или лакове чрез впръскване. В зависимост от използваната боя, може да се използват върху всякакви повърхности. Подходящи са както за различни хоби проекти и ремонтни дейности, така и за професионална употреба.

Аерографът от комплекта "MIL#3" на "Paasche" е двойнодействащ. Аерографът се отличава с хромирано тяло и алуминиева анодизирана дръжка. Лесен за разглобяване и удобен за поддържане и почистване, като за целта трябва да се използва "Airbrush Cleaner" на "Createx", тъй като чистенето със спирт, одеколон, парфюм или алкохол може да увреди уплътненията му. В случай че боята е много засъхнала, аерографът трябва да бъде накиснат в специалния възстановител за аерографи "Airbrush Restorer".

Комплектът "MIL#3" на "Paasche" включва двойнодействащ аерограф MIL с допълнителни аксесоари – две бурканчета, държач за аерорафа, маркуч и гаечен ключ.


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : АЕРОГРАФИЯ, PAASCHE, АЕРОГРАФ, MIL-SET, PAASCHE АЕРОГРАФ MIL-SET PAASCHE 216.00лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище