Категории
Производител : PAASCHE
Код на продукта : 000149
Наличност : In Stock
128,00лв.

PAASCHE АЕРОГРАФ AEC

Аерографите са компактни уреди, предназначени за равномерно нанасяне на бои или лакове чрез впръскване. В зависимост от използваната боя, може да се използват върху всякакви повърхности. Подходящи са както за различни хоби проекти и ремонтни дейности, така и за професионална употреба.

Аерографът "AEC" на "Paasche" е с абразивно действие. Подходящ е за фино гравиране върху стъклени повърхности и за офорт. Освен за рисуване и създаване на вдлъбнати изображения, моделът е подходящ за стоматологични лабораторни цели, както и за премахване на ръжда или за изтриване на цветове. Работи с компресор, с мощност, не по-малка от 1/3 HP и достига налягане до 70 PSI.

Аерографът "AEC" е снабден с гравитационно разположено казанче. Има метален връх, защитен с карбидно покритие. Моделът се предлага без аксесоари, но е идентичен с аерографа "AEC-K", в чийто комплект обаче са включени и необходими за работата допълнителни консумативи. В случай че те се закупуват отделно, то могат да се изберат от категорията "резервни части и аксесоари"абразивен материал и компресор.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : АЕРОГРАФИЯ, PAASCHE, АЕРОГРАФ, AEC, PAASCHE АЕРОГРАФ AEC PAASCHE 128.00лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище