Категории
Производител : PAASCHE
Код на продукта : 000139
Наличност : В наличност
98,00лв.

PAASCHE АЕРОГРАФ 62-1-3

Аерографите за боядисване са предназначени за равномерно нанасяне на бои или лакове чрез впръскване. В зависимост от използваната боя, може да се използват върху всякакви повърхности. Подходящи са както за различни хоби проекти и ремонтни дейности, така и за професионална употреба.

Аерографът-пръскалка "62-1-3" на "Paasche" е със сифонно разположено пластмасово казанче с вместимост 88 мл. и работи с ниско налягане. Подходящ е за разпръскване на бои, лакове и политури с рядка и средно гъста консистенция.

С цел осигуряване на по-добър контрол върху подаваното налягане, аерографът DH-201 може да се свърже към компресор. За подаването на въздух към пръскалката е необходим и 1/8 преходник.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на един от посочените телефони в Контакти


Екипът на Арт Сървиз ЕООД Ви пожелава приятно пазаруване!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Етикети : АЕРОГРАФИЯ, PAASCHE, АЕРОГРАФ, 62-1-3, PAASCHE АЕРОГРАФ 62-1-3 PAASCHE 98.00лв. купи на най добра цена Пловдив, купи на най добра цена Русе, купи на най добра цена Бургас, купи на най добра цена Варна, купи на най добра цена Плевен, купи на най добра цена Стара Загора, купи на най добра цена Сливен, купи на най добра цена Шумен, купи на най добра цена Добрич, купи на най добра цена Перник, купи на най добра цена Пазарджик, купи на най добра цена Хасково, купи на най добра цена Благоевград, купи на най добра цена Кърджали, купи на най добра цена Габрово, купи на най добра цена Силистра, купи на най добра цена Монтана, купи на най добра цена Ловеч, купи на най добра цена Ямбол, купи на най добра цена Враца, купи на най добра цена Видин, купи на най добра цена Велико Търново, купи на най добра цена Смолян, купи на най добра цена Разград, купи на най добра цена Кюстендил, купи на най добра цена Търговище